T-shirts met tekst

Laat jouw perfecte outfit maken door shirts-bedrukken-10.nl. Bij ons bestel je vanaf slechts 10 stuks t-shirts met tekst. Heb jij een unieke tekst, quote of oneliner, plaats deze dan op stoere mannen-of vrouwen shirts. Je kan dit doen voor je vereniging, voor een event of sportteam. Wat je maar wilt. Bij ons kun je kiezen uit meer dan 250 modellen, in allerlei maten, kleuren en materialen. Wil je lang plezier hebben van je shirt, kies dan iets van goede kwaliteit. Gaat het om een eenmalige actie en wordt het shirt daarna niet veel gedragen, dan heb je voldoende aan goedkopere katoenen shirts. Je kunt jouw tekst op verschillende posities op de shirts drukken. Wil je de tekst goed zichtbaar, laat dan jouw gegevens op de voor- of achterzijde drukken. 

Ruime keuze aan t-shirts in allerlei maten

Wat je stijl ook is, shirts-bedrukken-10.nl heeft voor jou een perfect passende shirt. Je kan terecht voor allerlei modellen, kleuren en maten. In één bestelling geef je de gewenste maten aan. Online shop je de voordeligste en beste keuze:

✔ t-shirts met korte mouw
✔ t-shirts met lange mouw
✔ katoenen shirts
✔ sportshirts
✔ werkshirts
✔ vrouwenshirts
✔ mannenshirts

Laat je door ons inspireren. We hebben de beste merkenkeus. Je mag daarom van ons hoge kwaliteit verwachten. Fleur jouw beurs of evenement op. Wanneer een team in hetzelfde shirt rondloopt is dit voor een bezoeker veel herkenbaarder. En als sportteam kom je veel professioneler over. Bestel eens een proefexemplaar voor je favoriete shirt. Zo kun je als team samen beslissen of dit de juiste keuze is. Natuurlijk drukken wij daarna de t-shirts met tekst. En we vinden het ook niet erg als je er nog een logo bijplaatst.

T-shirts met tekst bedrukken

Natuurlijk wil jij perfect bedrukte t-shirts met tekst ontvangen. We maken gebruik van verschillende druktechnieken om jou zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Laat je drukwensen uitkomen, wij adviseren jou graag de beste mogelijkheden aan de hand van de beste druktechniek. We kiezen vaak tussen zeefdruk, transferdruk of digitale transferdruk. Wil jij liever een stukje tekst borduren, dan kunnen we dit ook voor je regelen. Een t-shirt kun je op verschillende posities voorzien met een stukje tekst of logo. Een tekst die uit meerdere regels bestaat komt het beste tot zijn recht op de rug of de borst van de shirt. Een logo kun je, optioneel, dan nog op het mouwgedeelte plaatsen. Wij zorgen dat je met jouw bestelling goed voor de dag komt. Daarom maken we graag een digitaal voorbeeldje voor je. Stuur je bestanden in en we maken een voorstel voor jouw nieuwe shirts met tekst.

Altijd een drukproef vooraf

Je kunt zonder stress jouw artikelen bij ons bestellen. De druk tonen we je vooraf door middel van een digitale drukproef. Je kunt deze meteen akkoord geven, je kan ook een wijziging aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw artikel de aandacht trekt. Door lage startafnames, scherpe prijzen en snelle levertijden. Zo zorgen wij ervoor dat een reclameslogan voor je bedrijf, een pakkende tekst voor je teamgenoten of een studentenshirt bedrukt wordt zoals jij het wilt. Shirts voor teams of kleine evenementen bestel je al vanaf 10 stuks. Vergeet niet dat een shirt op meerdere plekken bedrukbaar is. Zo kun je bij een sportshirt een nummer op de rug en een sponsor op de voorzijde plaatsen. Eigenlijk is er dus van alles mogelijk. Zelfs een fijne vermelding op de mouwen.

Stuur ons een bericht