T-shirts met logo

Wil jij t-shirts met logo laten maken? Dan helpen wij jou graag verder! Al meer dan 10 jaar bedrukken wij shirts voor allerlei evenementen en bedrijven. Bij ons kun je goedkope en bekende merk shirts scoren. En dat al vanaf 10 stuks. Of je nu zoekt naar een shirt met lange of korte mouw of zelfs mouwloos, wij hebben het in onze collectie. Sommige modellen zijn in meer dan 20 kleuren leverbaar. Dit maakt de keus voor jouw perfecte t-shirt met logo een stuk makkelijker. Zoek jij een shirt voor een beurs of een evenement? Of wil jij met je sportteam goed voor de dag komen? Ontdek het hier allemaal. Zoek meteen op kleur of maak gebruik van een van de andere filteropties.

Diverse modellen t-shirts

Welk logo je ook op shirts wilt plaatsen, wij zorgen ervoor dat er voldoende keuze is. Zo kun je de kleur matchen met jouw bedrijfskleuren of teamkleuren. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Dit is er bijvoorbeeld mogelijk:

✔ T-shirts met korte mouw
✔ T-shirts met lange mouw
✔ T-shirt zonder mouw
✔ Poloshirts
✔ Goedkope shirts
✔ Shirts van bekende merken

Je definitieve keuze is natuurlijk afhankelijk voor het idee waarvoor je een shirt wilt gebruiken. Met onze goedkope varianten kun je goed uit de voeten bij ludieke en soms eenmalige acties. Je kunt deze inzetten wanneer iemand binnen het bedrijf een mijlpaal heeft bereikt of bij vrijgezellenfeestjes. Wil je de shirts vaker gebruiken, dan hebben we een leuke collectie merk shirts. Deze zijn ideaal op beurzen, op de werkvloer of voor je sportteam. T-shirts met logo bewerken is ons vak. Wij zorgen voor de ideale plaatsing, zodat jij er warmte en plezier van hebt.

T-shirts met logo bewerken

Wij zijn goed in het bewerken van t-shirts met allerlei logo's. We laten je wat dat betreft niet in de kou staan. Onze grafische afdeling kan je werkelijk met alles helpen. Wanneer je een goed bestand van het logo hebt maken wij de drukproef op. Je hebt bij een t-shirt verschillende posities om uit te kiezen:

✔ voorzijde shirt
✔ achterzijde shirt
✔ borstgedeelte
✔ linker- of rechter mouwgedeelte

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om op meerdere posities je logo te plaatsen. Jouw logo kan uit één of meerdere drukkleuren bestaan. Afhankelijk van de opbouw kiezen we voor één van de volgende druktechnieken:

✔ zeefdruk
✔ transferdruk
✔ digitale transferdruk

Jij beslist helemaal zelf hoe je t-shirts met logo wilt laten maken. Wij ondersteunen je graag bij al je ideeën. Stuur je bestand eens in. Met een drukvoorbeeld tonen wij je graag alle mogelijkheden. 

T-shirts met logo in verschillende maten

T-shirts met logo bestellen is een leuk reclametool. Je logo is voor iedereen zichtbaar en je komt als bedrijf of als groep eensgezind over. Dat is pas professioneel. Wanneer je voor meerdere mensen shirts besteld heb je te maken met meerdere maten. Wij zorgen ervoor dat iedereen in het bezit komt van de juiste maat. Bestellen kan namelijk vanaf XS tot aan XXL. Je kiest gewoon datgene wat je aan maten nodig hebt. Zo loopt iedereen er netjes bij. Of dit nu voor een liefdadigheidsevenement, een klassereünie of een teambuildinguitje is. Jouw logo is het visitekaartje, laat het daarom goed op een t-shirt naar voren komen!

Bestellen kan vanaf 10 stuks

Waar jij je shirts ook voor gebruikt, bestellen kan vanaf 10 stuks. Zo bestel je gemakkelijk het aantal dat je nodig hebt. Onze prijzen zijn bovendien vriendelijk. En koop je er meer, dan wordt de stuksprijs steeds lager. Bij ons kun je terecht voor de beste deals die ook nog eens supersnel geleverd kunnen worden. Heb jij jouw logo direct binnen handbereik? Dan kunnen we met de expresse zending al binnen drie werkdagen leveren.

Stuur ons een bericht