T-shirts borduren

Heb jij het plan opgevat om t-shirts te laten borduren? Wij hebben een eigen borduuratelier. Daarom kun je bij ons divers textiel laten bewerken met een stijlvolle borduring. Je hebt de keuze uit heel veel soorten t-shirts, het is maar net waar je het voor in wilt zetten. Zo zijn er shirts voor evenementen, beurzen en sportteams. Je kunt ook terecht voor dames-, heren en kindershirts. Je hebt de keuze uit meerdere borduurposities. Wil je extra opvallen dan raden wij je aan jouw logo of ontwerp op het borst- of mouwgedeelte te plaatsen. Zo zijn jouw gegevens altijd chicque in beeld. Stuur je ontwerp eens in, onze grafische afdeling bekijkt dan of jouw idee geschikt is om op t-shirts te borduren.

Uit welke modellen t-shirts te kiezen

Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van allerlei modellen t-shirts. Niet alle shirts zijn voor ieder event inzetbaar. Zo zijn sport t-shirts van een ander materiaal dan beurs t-shirts. We hebben daarom de verschillende modellen shirts voor je op een rijtje gezet:

✔ shirts met korte mouw
✔ shirts met lange mouw
✔ sportshirts
✔ schoolshirts
✔ kampioenshirts
✔ kinder shirts
✔ poloshirts

Heel veel shirts zijn breed inzetbaar. Je kunt ze gebruiken voor een teamuitje, een vrijgezellenfeestje of professioneler inzetten op een evenement of beurs. Ook op festivals zijn shirts voor bezoekers herkenbaar. Je kunt kiezen uit werkelijk heel veel kleuren. Hierdoor zit er vast een favoriet exemplaar tussen. Natuurlijk bestel je eenvoudig de maten die je nodig hebt. Een t-shirt moet, voor de professionaliteit, natuurlijk wel netjes en lekker zitten. Bij ons kun je jouw t-shirts borduren vanaf 10 stuks.

Stijlvol t-shirts borduren

Je kunt t-shirts borduren met logo, bedrijfsnaam of ieder andere tekst die je maar wilt. Onze borduurprijzen zijn concurrerend en als het moet leveren we extra snel. Je ontvangt altijd een drukproef via de mail en je betaalt bij verzending geen verzendkosten. Ook kun je gebruik maken van onze logo-service, mocht je geen goed drukbestand hebben.

Borduren is lekker ouderwets, jouw ontwerp wordt met naald en draad geplaatst. Onze borduurmachines zijn echter bijzonder modern. Deze computergestuurde drukmachines plaatsen supersnel in verschillende kleuren alle gegevens. Niet ieder logo is geschikt om te borduren. Daarom laten wij eerst jouw ontwerp beoordelen door onze studio. In de regel wordt er geborduurd op een kleiner drukformaat dan wanneer je kiest voor een kleurendruk. De borduurprijs is afhankelijk van de grootte. Je kunt voor jouw favoriete t-shirt eenvoudig een offerte aanvragen.

Topkwaliteit borduring

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de t-shirt wereld. Je bent bij ons daarom aan een professioneel adres. We leveren alles direct uit voorraad tegen een scherpe prijs. En als het moet met een snelle levering. Je beslist helemaal zelf welk aantal en welke maten je bestelt. De minimale afname is slechts 10 stuks. Zo kun je voor jouw bedrijf of team leuke shirts bemachtingen. En dat tegen niet al te hoge kosten. Natuurlijk leveren wij hoogstaande kwaliteit. Zowel in borduring als in materiaal van shirts. Goedkope shirts die eenmalig worden gedragen borduren wij niet. Wil jij zeker zijn van onze kwaliteit? Vraag dan een proefexemplaar aan. We berekenen hiervoor slechts de laagst getoonde productprijs.

Stuur ons een bericht