T-shirts bedrukken snel

Kies uit een ruime selectie van kleuren, modellen en materialen voor hem of haar wanneer je snel t-shirts wilt laten bedrukken. Je kunt kiezen uit diverse stijlen, zoals ronde hals en v-hals. Promotionele t-shirts zijn perfect voor evenementen, bedrijfsuitjes, sporttoernooien en marketingcampagnes. Bestellen kan in verschillende maten met een levertijd van circa 6 werkdagen. Voor spoedleveringen bieden we een optie van 3 werkdagen tegen een toeslag. Bovendien ontvang je een gratis digitale drukproef om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp helemaal perfect is. Laat ons jouw t-shirts snel en efficiënt bedrukken voor elke promotionele actie.

Dames T-shirts bedrukken snelle levering
Heren t-shirts bedrukken snelle levering
Kinder t-shirts bedrukken snelle levering

Snel t-shirts bedrukken, bepaal je eigen snelheid

Bij ons kan je snel t-shirts laten bedrukken binnen 6 werkdagen. Voor dringende bestellingen bieden we een levering aan binnen 3 werkdagen tegen spoedtoeslag. Als het nog sneller moet, kunnen we in overleg zelfs express opties aanbieden.

Kies uit verschillende modellen t-shirts, zoals t-shirts met korte mouw en een ronde hals of v-hals. T-shirts met korte mouw zijn ideaal voor evenementen zoals beurzen, sportevenementen en promotiecampagnes. Onze goedkoopste t-shirts kunnen al vanaf kleine aantallen snel geleverd worden binnen 6 werkdagen.

Er is een verschil in materiaal tussen goedkope en duurdere t-shirts. Goedkope t-shirts zijn vaak ideaal voor gebruik van slechts enkele malen, terwijl de duurdere varianten langer meegaan en een betere investering zijn op de lange termijn. Ontdek bijvoorbeeld het verschil tussen ons goedkoopste EPIC shirt en de iets duurdere variant, het model Regent. Beide zijn unisex en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het Regent t-shirt is een bestseller en beschikbaar in meer dan 40 kleuren.

Ontdek alles op onze site en laat jouw t-shirts snel bedrukken. Wij zorgen ervoor dat jouw promotionele kleding altijd op tijd en naar wens geleverd wordt.

Welke t-shirts kunnen wij snel leveren?

In deze categorie kun je jouw eigen t-shirt kiezen uit een breed scala aan kleuren en maten, variërend van XXS tot wel 4XL. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde maat heeft, dus je kunt verschillende maten bestellen voor jou en jouw collega's. Daarnaast kun je zelfs verschillende kleuren selecteren, bijvoorbeeld een kleur voor mannelijke collega's en een andere kleur voor vrouwelijke collega's, maar je kunt natuurlijk ook één uniforme kleur kiezen.

Onze t-shirts zijn netjes afgewerkt met een versterkte neknaad en je kunt ook kiezen voor oeko-tex katoen. Oeko-tex katoen is milieuvriendelijker en veiliger voor de huid dan gewoon katoen, omdat het vrij is van schadelijke stoffen.

Voordelige shirts zijn doorgaans gemaakt van 150 grams jersey/katoen. Hoe hoger de grammage, hoe beter de kwaliteit en duurzaamheid; een t-shirt van 190 gram gaat bijvoorbeeld langer mee. De prijs per maat kan iets variëren, zo is een shirt in maat S voordeliger dan een shirt in maat 3XL.

Voor al je vragen zijn wij natuurlijk beschikbaar, en je kunt ook een gratis drukvoorstel aanvragen. Dit is handig omdat je zo vooraf precies ziet hoe het ontwerp eruit komt te zien, wat we altijd doen bij het bedrukken van t-shirts voor snelle levering.

Hoe wij snel t-shirts bedrukken

Bij ons kun je snel t-shirts laten bedrukken voor elke promotionele activiteit. Wij bieden de mogelijkheid om t-shirts op verschillende posities te bedrukken. Bijvoorbeeld, voor een grootschalig evenement kun je kiezen voor een opvallende opdruk op de voor- en/of achterkant van het shirt. Voor subtielere branding zijn kleinere bedrukkingen op de borstzijde of de linker- en/of rechtermouw ook mogelijk. Een subtielere bedrukking kan elegant zijn en past goed bij een meer verfijnde uitstraling of een zakelijk evenement.

Wij bieden verschillende druktechnieken aan:

Zeefdruk: ideaal voor grotere oplages, met scherpe, duurzame kleuren. Zeefdruk blijft goed zitten bij het uitwassen, maar is minder geschikt voor complexe, kleurrijke ontwerpen.
Digitale transferdruk full colour: geschikt voor kleine oplages en complexe ontwerpen met veel kleuren. De kleuren zijn helder en blijven goed zitten na het wassen, hoewel de duurzaamheid iets minder kan zijn dan zeefdruk.
Digitale transferdruk: een goede optie voor kleinere oplages met eenvoudige ontwerpen. Het biedt scherpe details, maar kan na meerdere wasbeurten wat slijtage vertonen.
Reflecterende transfer: perfect voor veiligheid of nachtelijke evenementen. Deze opdruk blijft goed zichtbaar en is duurzaam, maar de reflecterende eigenschap kan na vele wasbeurten verminderen.

Wij bieden jou geheel vrijblijvende drukproeven aan, zodat je precies kunt zien hoe bedrukte t-shirts eruit zullen zien voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit is handig om ervoor te zorgen dat het ontwerp precies aan jouw verwachtingen voldoet.

Bij ons kun je snel en efficiënt t-shirts laten bedrukken, precies zoals jij dat wilt.

Waarom kiezen voor snel t-shirts bedrukken bij Shirts-Bedrukken-10.nl?

Bij shirts-bedrukken-10.nl profiteer je van een snelle levertijd en een ruime keuze aan modellen, kleuren en maten. Bestel het aantal dat je nodig hebt, al vanaf 5 stuks. Wij bieden gratis samples en gratis drukproeven om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp perfect is.

Om een hele snelle levering te garanderen, ontvangen wij graag goede bestanden zoals EPS-, AI- of originele PDF-bestanden van uw logo. Kies je voor ons, dan kies je voor kwaliteit en snelheid, perfect afgestemd op jouw wensen voor snel t-shirts bedrukken.