Promotie shirts unisex lange mouw

Prijs

t/m

Kleur
Ontwerp en bestel gemakkelijk promotie shirts unisex met lange mouw. Unisex modellen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Je hoeft dan geen verschillende shirts bij elkaar zoeken en kunt zo gebruik maken van voordelige prijzen. De shirts vallen vaak wat ruimer en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en modellen. Bestellen kan voor klein of groot verbruik, we starten vanaf 5 stuks. Hierdoor kun je ook kleinere teams en groepen uniform in het nieuw steken. Of dit nu bedrijfs- of particuliermatig is. Promotie shirts met lange mouw worden in het Engels longsleeves genoemd. Je kunt ze afzonderlijk dragen, maar ook over een mouwloos shirt aantrekken. Het bezorgt je extra warmte. Heb je een sportieve activiteit gedaan, dan zorgt een shirt met lange mouwen ervoor dat je niet afkoelt. Scroll en klik er rustig op los. We hebben unisex shirts voor jou in diverse materialen, zoals katoen, polyester of een mix.

Modellen promotie shirts unisex met lange mouw

Het is echt waar, de modellen promotie shirts unisex met lange mouw zijn geschikt voor hem en haar. Speciaal ontwikkeld om door iedereen te dragen. Kies een model waar jij en je teamleden je goed in voelt. Je voelt je zekerder en presteert beter. Of dit nu op de werkvloer of tijdens fitness is. Je vindt bij ons in verschillende uitvoeringen:

✔ thermische promotie shirts
✔ basic promotie shirts
✔ camouflage shirts
✔ niet krimpbare promotie shirts
✔ sport of vrijetijd shirts.

Een unisex sportuitvoering is gemaakt van polyester. Dit shirt neemt geen transpiratie op, zo koel je tijdens je work-out niet af. Je kunt strakke en ergonomische pasvormen kiezen of gaan voor geheel basic. Deze laatste pasvorm kun je voor allerlei activiteiten inzetten. Wil je bovenkleding die lekker warm aanvoelt, ga dan voor de thermische uitvoering. Ben je bang dat katoen gaat krimpen? Daar is natuurlijk geen woord aan gelogen, maar we hebben voor jou ook een model die we heet hebben voorgewassen. Zo blijft dit passen na je eerste wasbeurt. Extra leuk en opvallend is het camouflage shirt, die in meerdere kleuren leverbaar is.

Promotie shirts unisex bedrukken

Promotie shirts unisex kun je op allerlei manieren bedrukken en inzetten. Het zijn de meest geschikte artikelen om te adverteren, met tekst of logo. Je ontwerpt je shirt helemaal zelf. Je kunt grappige teksten of leuke opschriften plaatsen. Tekst kan op de voor- en achterkant geplaatst worden op een ruim drukformaat. Kies zelf je drukkleur en lettertype. Binnen het drukformaat kun je ook nog een logo of foto plaatsen. Zo maak je unisex shirts met een persoonlijk tintje. Je kunt zelfs voornamen laten bedrukken. Aan de bovenzijde van de mouwen kun je een kleinere hoeveelheid tekst of logo plaatsen. Combineer verschillende drukposities voor een mooie uitstraling.

Vul je bedrijfsgarderobe aan met een perfect passend shirt. Of laat unisex promotie shirts bedrukken voor je vereniging, club of studentengroep. Onze startaantallen zijn laag en beginnen bij 5 stuks. Wij kiezen samen met jou de beste druktechniek. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de shirts snel geleverd worden op je werkplek of ander adres. Kies je voor een frisse of zakelijke uitstraling? Je kunt met al je vragen op alle werkdagen bij ons terecht.

Unisex promotie shirts bestellen

Ben je benieuwd hoe een bestelling van unisex promotie shirts in zijn werk gaat? We helpen en geven je advies. We staan tijdens het hele proces aan je zijde. Natuurlijk ben jij degene die een keus maakt uit ons aanbod. Je bent ook degene die aangeeft hoe je de personalisatie wilt. Bestellen is mogelijk vanaf 5 stuks. Je kunt binnen een klein budget blijven door shirts in één kleur te bewerken. Bestellen regel je online. Je kunt via onze site de bestelprocedure volgen of je stuurt ons een mail. Een vaste medewerker behandelt jouw order tot aan de levering. Na het insturen van jouw ontwerpidee ontvang je van ons een digitale proef. Deze kun je meteen akkoord geven, maar ook laten wijzigen. Na akkoord gaan de unisex shirts in productie. Tussen bestellen en drukproefakkoord zit in de regel 1 of 2 werkdag(en). We hebben dan nog 1 tot 3 werkdagen nodig voor de druk. Al met al is het mogelijk om jouw promotie shirts in 5 werkdagen te leveren. Wil je het sneller, geef dit dan direct aan ons door.