Logo Aanleveren

 

Relatiegeschenken kunnen met diverse druktechnieken worden voorzien van uw bedrijfslogo, website-url of tekst.

Om uw relatiegeschenken te kunnen bedrukken dient u uw logo aan te leveren in een .eps of .pdf-bestand. Tekst kunnen wij voor u omzetten naar het juiste bestandsformaat. Bij foto druk of kleurrijke afbeeldingen en illustraties kunt u jpg-bestanden mailen in de hoogst mogelijke resolutie.

Wij drukken uw relatiegeschenken niet voordat onze grafische afdeling het bestand geschikt acht voor een haarscherpe bedrukking. Is uw bestand niet bruikbaar? Bestanden die niet geschikt zijn kunnen wij omzetten naar een bruikbaar bestand. Heeft u geen .eps- of pdf-bestand van uw logo, maar wel een jpg-bestand? Wij helpen u graag met het omzetten van het bestand.

Logo's in .eps, .jpg of .pdf-bestanden kunt u mailen naar:

Info@primapennen.nl

U ontvangt vooraf altijd een gratis digitale drukproef. Na akkoord op de, eventueel gewijzigde drukproef, bedrukken wij uw relatiegeschenk in pms kleuren, cmyk kleuren of full colour, afhankelijk van de gekozen druktechniek.

Heeft u vragen over uw bestand of over de verschillende druktechnieken? Stel uw vraag via de mail of neem persoonlijk contact op. Wij staan u graag te woord:

085-7920094

Stuur ons een bericht