Kinder t-shirts met logo, tekst of foto korte mouw

Prijs

t/m

Kleur
Kies een favoriet model en laat kinder t-shirts korte mouw door ons personaliren met logo, tekst of foto. Hier ben je aan het goede adres voor diverse modellen, kleuren, maten en materialen. Voor gelegenheden waarbij kinderen in beweging zijn adviseren we polyester t-shirts. Polyester is een ademend materiaal, waardoor kinderen tijdens een sportief evenement niet afkoelen. Voor overige toepassingen, zoals een kamp, schoolreisje of avondvierdaagse is een katoenen variant ook geschikt. Kinderen vinden het leuk om in een shirt te lopen van school, van de groep of van een vereniging. In deze categorie vind je alle mogelijkheden met korte mouw. Je kunt kiezen voor een t-shirt met logo, met tekst of met foto. Kinderen vinden een fotobedrukking ook altijd leuk, zeker van een favoriet dier of groepsfoto. Tekst kan altijd, bijvoorbeeld de naam van de school of de namen van de kinderen zelf. En hoe stoer is het om in een t-shirt te lopen met het school-logo?

Kinder t-shirts met tekst, ook eigen naam

Voor een sport, een clubje of vereniging kun je t-shirts met korte mouw bedrukken met tekst. Kinderen vinden het helemaal tof wanneer de shirts voorzien zijn van een eigen voornaam. Zo raken de shirts ook nooit door elkaar. Een combinatie van logo, foto of tekst is ook mogelijk. Op t-shirts kun je namelijk heel veel gegevens kwijt, ook nog eens op verschillende drukposities. Het is leuk als het kinder t-shirts met tekst passen bij team- of clubkleuren. Zo laat je kinderen nog herkenbaarder zijn. Kleur wordt nu eenmaal altijd geassocieerd met een bepaalde vereniging. Bestellen kan vanaf 5 stuks. Er zijn modellen in grotere en kleine maten. Je kunt dus ieder kind voorzien van een mooi passend vrijetijds-shirt.

Kinder t-shirts met logo bestellen

Zet jouw verenigings- of schoollogo op t-shirts met korte mouw. Je kunt de opdruk zo groot maken als je zelf wilt. Een logo kan uit één of meerdere drukkleuren bestaan. Het is mogelijk om alle kleuren te plaatsen op het shirt. De inzetbaarheid kan heel variabel zijn. Je kunt de t-shirts voor meerdere groepen en meerdere doelen gebruiken. Zoals een gymdag, avondvierdaagse deelname of toernooi. Je kunt ook kiezen voor stoere modellen, zoals onze camouflage t-shirts, speciaal voor kinderen. Er is zelfs een gestreepte variant waarop je een logo kunt plaatsen. Stuur je logo in en wij maken geheel vrijblijvend een drukvoorbeeld. Samen met ons trek je ook de kids keurig aan!

Kinder t-shirts met foto druk

Heb je een leuke groepsfoto gemaakt en wil je kinderen verrassen? Kies er dan voor om kinder t-shirts met foto te bestellen. Kinderen zijn trouwens ook dol op dierenfoto's of prinsessenfoto's. In principe kun je elke foto plaatsen, mits deze maar scherp genoeg is. Stuur daarom je foto in een zo hoog mogelijke resolutie in. Des te scherper de afbeelding, des te scherper de druk. Kies voor een weergave op borst- of ruggedeelte. Kinderen vinden vooraf het gedeelte op de borst een leuke plaats. Zo kunnen ze immers zelf ook genieten van de opdruk. Samen met ons zorg je voor een favoriet item. Je kunt kinder t-shirts bedrukken met foto in verschillende prijsklasses.

Welke kinder t-shirts met korte mouw kies jij?

Het is van belang om het juiste materiaal, de juiste maat en de juiste kleur te kiezen. Alleen zo worden kinder T-shirts met logo, tekst of foto een succes. Wat dat betreft heb jij bij ons voldoende keuze:

✔ kinder t-shirts van katoen met korte mouw
✔ kinder t-shirts van polyester, geschikt voor sportactiviteiten, met korte mouw
✔ kinder camouflage t-shirts met korte mouw
✔ gestreepte kinder t-shirts met korte mouw

Je kunt goede kwaliteit ontvangen voor een scherpe prijs. Dat mag je van ons verwachten. Katoenen shirts zijn leverbaar in diverse kwaliteitsuitvoeringen. Des te hoger de grammage, des te fijner de stof en des te langer de duurzaamheid. We plaatsen logo, foto of tekst op een mooie prominente plaats. Mouwbedrukking is hierbij ook mogelijk.

Altijd voor jou een drukproef vooraf

De kans dat de opdruk de mist in gaat voorkomen we door gebruik te maken van een digitale drukproef. Die ontvang je bij ons altijd gratis, altijd vrijblijvend en natuurlijk altijd voorafgaand aan de bestelling. Stuur je ontwerp in via de mail. Een foto en logo kun je mailen. Wil je (extra) tekst bijplaatsen, dan mag je dit gewoon in de mail bijplaatsen. Eventueel aangevuld met gewenste drukkleur en lettertype. Tekst kan van alles zijn, van grappige woordspelingen tot aan de naam van de school. Wij maken de kinderen blij met een perfect shirt. We drukken met zeefdruk, transferdruk of digitale transferdruk. Zo wordt jouw bestelling optimaal geleverd. Heb je vragen, dan kan je terecht bij een van onze medewerkers.