Heren T-shirts met logo, tekst of foto korte mouw

Prijs

t/m

Kleur


Wil ji heren t-shirts met logo, tekst of foto, mét korte mouw, bestellen? Dan zit je in deze categorie  helemaal goed. We hebben voor jou de mooiste modellen, kleuren en maten op een rijtje gezet. Sorteer meteen op prijs of op kleur, zo verkort je jouw zoektocht. Heren -t shirts bestel je in de maten die je nodig hebt. Of je nu gaat voor katoen, polyester of biologisch katoen. Gebruik ze voor een beurs, festival of zet ze in voor je vrienden- of sportgroep. Je kunt tekst, een logo, foto of combinatie hiervan plaatsen. Korte mouw modellen zijn de meest favoriete basisshirts. Voor heren kun je ze bestellen in strak of ruimzittend design. Ontdek alle mogelijkheden voor t-shirts met korte mouw en kies voor stoere of juist basis heren t-shirts.

Heren t-shirts met korte mouw, de nummer één in t-shirts

Wordt met jouw team of groep een uitblinker bij alle activiteiten en bestel heren t-shirts met logo, tekst of foto. Wij hebben de grootste en meest veelzijdige collectie. Wij helpen je herkenbaar te zijn op ieder evenement, zoals een beurs of teamuitje:

✔ Katoenen heren t-shirts korte mouw
✔ Polyester heren t-shirts korte mouw
✔ Sport heren t-shirts korte mouw
✔ Heren t-shirts van biologisch katoen korte mouw
✔ Heren t-shirts met reflectiestrepen korte mouw
✔ Camouflage heren t-shirts korte mouw

Ben je op zoek naar duurzame en dus innovatieve shirts. Dan kun je terecht in onze collectie shirts van biologisch katoen of GOTS. Zo druk jij meteen je stempel op een milieuvriendelijke uitstraling. Wil je goed zichtbaar zijn, dan kun je een keuze maken uit onze shirts met reflectie strepen. Mag het allemaal opvallender, dan bieden we je heren t-shirts met strepen of in meerkleurendesign. We bieden je gegarandeerd de beste opties. Bestel jouw heren t-shirts korte mouw met personalisering van logo, tekst, foto of combinatie. Wij helpen je verder!

Unieke druktechnieken voor heren t-shirts met logo, tekst of foto

Wanneer jij herkent wilt worden kun je ervoor kiezen om heren t-shirts te bedrukken met logo, tekst of foto. Eigenlijk is alles mogelijk. Vanaf 5 stuks kun je terecht voor zeefdruk, digitale druk en digitale transferdruk. Voor sommige modellen bieden we ook sublimatie druk aan, ideaal voor foto's. Vanaf 100 stuks kun je voor een deel van onze collectie jezelf nog opvallender presenteren. We kunnen diverse modellen personaliseren met logo of tekst in glitteruitstraling, puffy print of 3D weergave. Dit zijn mooie en revolutionaire druktechnieken. Met één hand op de knop vraag je bij ons allerlei gegevens aan. Of maak gebruik van je toetsen op je telefoon. Wij zijn er voor je. Actuele prijzen voor speciale technieken om heren t-shirts korte mouw te voorzien van logo, tekst of foto zijn altijd op aanvraag.

Vrijblijvende digitale filmproef

Weet jij wat je wilt? Dan wordt het tijd voor het aanvragen van een digitale filmproef, die is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. De filmproef is een slimme manier om de uitvoering van je heren t-shirt te tonen. Omdat je met korte mouw bestelt, kun je ook kiezen voor een opdruk op de mouw. Maar een personalisering op rug- of borstgedeelte is ook mogelijk. Stuur ons je logo, tekst in ieder lettertype of taal of een hoge resolutie foto. Samen komen we tot het mooiste ontwerp op je shirt. Leveren doen we direct uit voorraad en als het nodig is supersnel. Bestellen kan voor kleine evenementen of groepsactiviteiten, we starten namelijk vanaf 5 stuks. Welkom!