GRS gerecyclede T-shirts bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Ons aanbod in GRS gerecyclede T-shirts bedrukken is ideaal voor jouw team, collega's of medewerkers. GRS (Global Recycled Standard) gerecycled materiaal wordt gemaakt van plastic flessen en textielafval, wat bijdraagt aan afvalvermindering en behoud van natuurlijke hulpbronnen. Deze T-shirts zijn duurzaam en comfortabel, perfect voor milieubewuste dragers. Door te kiezen voor GRS-gecertificeerde T-shirts, draag je actief bij aan een beter milieu. Bij ons kun je al vanaf 5 stuks bestellen, met de mogelijkheid tot snelle levering indien gewenst. Kies voor onze hoogwaardige, milieuvriendelijke T-shirts en maak een positieve impact!

Ons aanbod in GRS gerecyclede T-shirts

GRS gerecyclede T-shirts worden gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic flessen en textielafval. Door te kiezen voor GRS gerecyclede T-shirts draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je afval. Deze T-shirts zijn perfect voor diverse gelegenheden zoals bedrijfsevenementen, sportteams en promotionele activiteiten.

We bieden GRS gerecyclede T-shirts aan voor heren, dames en kinderen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren, en binnen één bestelling de juiste maat voor iedereen selecteren. Onze artikel- en drukprijzen zijn voordelig en we bieden staffelkortingen, wat betekent dat hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Dit is gunstig voor grotere teams of evenementen.

Onze T-shirts zijn beschikbaar in diverse kleuren zoals wit, wat ideaal is voor promotieartikelen omdat het vrijwel elke bedrukking mooi laat uitkomen. Je kunt er allerlei kleuren op laten drukken voor een opvallend resultaat. Turquoise is een andere populaire keuze, geschikt voor zowel heren als dames, en combineert prachtig met kleuren zoals wit, zwart en geel.

Het kiezen van kleuren die aansluiten bij je bedrijf of team is verstandig omdat het zorgt voor herkenbaarheid en eenheid. Welke kleur je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw T-shirts milieuvriendelijk worden bedrukt. Ontdek ons uitgebreide aanbod en draag bij aan een duurzame toekomst met onze GRS gerecyclede T-shirts.

GRS gerecyclede T-shirts bedrukken met milieuvriendelijke inkt

Kies je voor GRS gerecyclede T-shirts, dan kies je voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. GRS staat voor Global Recycled Standard en een T-shirt krijgt dit certificaat wanneer het is gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal. Dit zorgt ervoor dat het product voldoet aan strenge milieu- en sociale criteria tijdens de productie. De materialen bestaan vaak uit gerecyclede plastic flessen en textielafval, wat bijdraagt aan afvalvermindering en het sparen van natuurlijke hulpbronnen.

Een duurzaam T-shirt verdient natuurlijk ook een duurzame druk. Bij ons kun je kiezen uit drie milieuvriendelijke druktechnieken:

Zeefdruk: dit is milieuvriendelijk omdat we gebruikmaken van inkt op waterbasis die minder schadelijk is voor het milieu. Zeefdruk is geschikt voor grote oplages en eenvoudige ontwerpen met heldere kleuren.
Transferdruk: deze techniek is milieuvriendelijk door het gebruik van duurzame transfermaterialen en is ideaal voor gedetailleerde ontwerpen en kleinere oplages. Transferdruk zorgt voor een scherpe en duurzame opdruk.
Borduren: Borduren geeft een luxe uitstraling en is zeer duurzaam. Het is perfect voor logo's en ontwerpen die een lange levensduur nodig hebben, zonder verlies van kwaliteit.

Weet jij al hoe je jouw GRS gerecyclede T-shirt wilt laten bedrukken? Stuur ons dan je bestand in EPS-, AI- of PDF-formaat. Met een van deze bestanden maken wij een drukproef op, waarop je de positie, kleuren en grootte van je ontwerp kunt zien.

Ben je nog zoekende? Vraag dan ook gerust een drukproef aan. Dit helpt je ideeën op te doen en eventuele wijzigingen die je nog wilt doen in de opdruk worden door ons snel doorgevoerd. Kies voor onze duurzame druktechnieken en draag bij aan een beter milieu met GRS gerecyclede T-shirts.

Wanneer kies je voor borduren van GRS gerecyclede T-shirts en wat kost het?

Kies voor borduren van GRS gerecyclede T-shirts wanneer je op zoek bent naar een duurzame, hoogwaardige afwerking voor activiteiten en evenementen zoals bedrijfspromoties, sportteams, en uniformen. Borduren wordt doorgaans geplaatst op de borst, mouw of rug en geeft een luxe uitstraling die lang meegaat zonder kwaliteitsverlies.

De prijs van borduren hangt af van de grootte van het ontwerp dat je wilt laten borduren. Hoe groter het ontwerp, hoe hoger de kosten. De voordelen van borduren zijn onder andere de duurzaamheid en het professionele uiterlijk. Bovendien kun je tot wel 15 kleuren borduurgaren laten stikken, wat zorgt voor kleurrijke en gedetailleerde ontwerpen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Dit is handig omdat je een duidelijk overzicht krijgt van de kosten en opties voordat je een definitieve bestelling plaatst. Houd wel rekening met een iets langere levertijd van circa 8 werkdagen. Kies voor borduren en geef jouw GRS gerecyclede T-shirts een duurzame en professionele uitstraling.

GRS gerecyclede T-shirts bedrukken op schouders of borst

GRS gerecyclede T-shirts zijn perfect voor diverse activiteiten zoals sportevenementen, bedrijfspromoties, en teambuildingactiviteiten. Deze T-shirts bieden niet alleen duurzaamheid maar ook een uitstekende draagervaring.

Voor een groot drukformaat op de voor- of achterkant kun je bijna de gehele oppervlakte laten bedrukken, wat ideaal is voor opvallende promotionele boodschappen en grote logo’s. Dit maakt het T-shirt een wandelend reclamebord voor je bedrijf of evenement.

Wil je een subtielere en professionelere uitstraling? Kies dan voor een bedrukking op de linker- of rechterschouder of de borst. Deze posities hebben een kleiner drukformaat, maar bieden een verfijnde en elegante uitstraling. Een schouderdruk is ideaal voor sportteams en bedrijfskleding, omdat het zowel zichtbaar als discreet is. Een borstbedrukking is perfect voor formele evenementen en conferenties, waarbij een logo op de borst professionaliteit en herkenbaarheid uitstraalt.

De voordelen van deze subtiele bedrukking zijn talrijk. Voor de drager is het comfortabel en minder opvallend, terwijl het team of bedrijf een uniforme en professionele uitstraling behoudt. Voor degene die de opdruk ziet, straalt het vertrouwen en klasse uit.

Bij ons kun je voorafgaand aan je bestelling een proefshirt aanvragen om de kwaliteit, kleur en pasvorm te beoordelen. Wil je verschillende maten bestellen? Maak dan gebruik van onze maattabellen. Zoek voordelig online naar andere milieuvriendelijke materialen zoals GOTS-gecertificeerde T-shirts of biologisch katoenen T-shirts, perfect voor andere gelegenheden waarbij katoen de voorkeur heeft. Ontdek de mogelijkheden en maak een duurzame keuze met onze GRS gerecyclede T-shirts.