Goedkope t-shirts bedrukken

Categorieën

Prijs

t/m

Kleur

Bij shirts-bedrukken-10.nl kun je uitstekend goedkope t-shirts bedrukken. Wij zijn een professioneel bedrijf dat zich al meer dan 10 jaar bezighoudt met promotioneel textiel. Zo kun je bij ons terecht voor dames-, heren en kindershirts. En dat al vanaf slechts 10 stuks. Je kunt shirts bestellen met een logo, met tekst en zelfs met een foto. Zo kun jij jouw medewerkers of teamgenoten in een mooi outfit steken. Onze shirts zijn ideaal voor beurzen, (sport)clubs, evenementen of scholen. Onze drukmachines zetten alles op alles om jou te voorzien van shirts van goede kwaliteit. En dat ook nog eens snel geleverd. Bestel je vandaag, dan kun je goedkope t-shirts bedrukken met een levering in 4 werkdagen.

T-shirts in allerlei modellen en maten

Goedkope t-shirts kun je bedrukken in allerlei maten. Niet ieder persoon heeft natuurlijk dezelfde bouw. Plaats daarom in één bestelling verschillende maten. Je hebt de keuze uit diverse modellen, materialen en kleuren:

✔ goedkope katoenen t-shirts
✔ sportieve t-shirts
✔ t-shirts met v-hals
✔ t-shirts met ronde hals
✔ goedkope unisex t-shirts

De unisex t-shirts kun je bestellen wanneer je zo voordelig mogelijk iets aan wilt schaffen. Denk je bijvoorbeeld aan een eenmalige actie, dan is dit artikel geschikt voor zowel heren als dames. Er is veel keuze in witte shirts. Op een wit exemplaar komt een foto natuurlijk erg goed tot zijn recht. Er zijn echter ook modellen die leverbaar zijn in meer dan 10 of zelfs 20 kleuren. Zo kun je altijd een leuke kleur vinden, die misschien past bij de kleuren van je sportclub of bedrijfsimago. Voldoende keus dus in het bedrukken van goedkope t-shirts.

Goedkope t-shirts bedrukken met logo, tekst of foto

Tegen de beste prijs kun je bij ons goedkope t-shirts laten bedrukken. We plaatsen logo's, teksten, illustraties, afbeeldingen en zelfs foto's. Hierbij maken we gebruik van verschillende druktechnieken. Een foto wordt op een andere manier geplaatst dan alleen tekst. Natuurlijk adviseren we voor jouw ontwerp de beste druktechniek:

✔ digitale transferdruk voor meerkleurenlogo's of foto's
✔ sublimatiedruk voor foto's, illustraties en afbeeldingen
✔ zeefdruk voor eenvoudige logo's en teksten
✔ transferdruk voor meerkleurige logo's

Bij ons kun je ook terecht voor borduren. Borduren is nog steeds met naald en draad, maar gebeurt wel met één van onze moderne borduurmachines. Borduren is niet de voordeligste oplossing, maar is wel chicque. Wil je zo goedkoop mogelijk je t-shirts bedrukken, kies dan voor een éénkleurendruk door middel van zeefdruk. Door middel van een drukvoorbeeld via de mail tonen wij de te verwachten druk. Onze medewerkers helpen je met een perfecte service. Ook wanneer je geen goed drukbestand hebt.

Snel en voordelig grote of kleine aantallen bestellen

Met je laptop, computer of telefoon scroll je eenvoudig door onze shop. Je kunt direct op je favoriete kleur zoeken of op prijs. We leveren grote en kleine aantallen direct uit voorraad. Zo weet jij zeker dat je jouw artikel altijd snel en tijdig ontvangt. Bestel je grote hoeveelheden, vraag dan altijd via onze site een offerte aan. Bestel je meer, dan wordt de prijs steeds goedkoper. Dit geldt ook voor de drukprijs. Daarnaast kun je terecht voor allerlei andere modellen shirts. Je vindt in onze shop ook longsleeves, werkshirts en poloshirts.