Express t-shirts bedrukken

Op zoek naar snelle en betaalbare oplossingen voor het bedrukken van t-shirts? Kies voor express t-shirts bedrukken! Wij bieden een scherpe bedrukking voor promoties, evenementen en bedrijfskleding. Met onze snelle service kun je rekenen op levering binnen 4-5 dagen en op aanvraag zelfs in 2/3 werkdagen. Of het nu gaat om een logo, tekst of afbeelding, wij zorgen voor een professioneel resultaat. Gebruik onze digitale transferdruk voor een snelle levering in full colour of kies voor de voordelige zeefdruk in één kleur. Voor vragen en advies staan onze medewerkers dagelijks voor jou klaar. Ervaar de snelheid en kwaliteit van express T-shirts bedrukken!

Express t-shirts bedrukken: beschikbare modellen en maten

Voor express t-shirts bedrukken bieden we een breed scala aan modellen en maten om aan al jouw wensen te voldoen. Zo kun je kiezen uit verschillende pasvormen, zoals losvallende t-shirts die niet nauw aansluiten op de lichaamsvorm. Dit type T-shirt is ideaal voor collega's die comfort en bewegingsvrijheid belangrijk vinden.

Daarnaast hebben we t-shirts met een meer gevormde uitstraling, vooral populair bij dames. Deze t-shirts zijn ontworpen om de natuurlijke lijnen van het lichaam te volgen en bieden een stijlvolle look. Ook bieden we unisex t-shirts, handig voor gemengde groepen en evenementen waarbij uniformiteit gewenst is.

Ons assortiment bevat zowel nauwsluitende als ruimvallende modellen. In ons overzicht kun je eenvoudig de gewenste pasvorm ontdekken. Alle t-shirts zijn beschikbaar in diverse kleuren en je kan verschillende kleuren en maten in één bestelling combineren. Zo kan elke medewerker of collega een t-shirt kiezen dat perfect past.

We bieden t-shirts in maten van klein, XXS, tot groot, 4XL en hebben ook een ruime collectie kinder t-shirts. Heb je wat tijd, vraag dan onze maattabel op om de juiste maat voor iedereen te kiezen. Voor extra zekerheid kun je eensample aanvragen om het materiaal, de kwaliteit en de pasvorm te beoordelen. Echter wordt de levertijd iets langer. Kies je voor express t-shirts bedrukken dan heb je snellere leveringsopties. Ontdek op jouw gemak de veelzijdigheid en kwaliteit van onze producten.

Wat is de minimale afname bij t-shirts in express laten bedrukken?

Bij ons hoef je niet onnodig veel t-shirts af te nemen. Een bestelling in express is al mogelijk vanaf 5 stuks, die je perfect bij ons kunt laten bedrukken. Staat jouw gewenste aantal niet bij de minimale afnames op onze website, dan kun je ons mailen voor een offerte. We leveren vanaf 5 stuks, dus we kunnen je altijd verder helpen.

Het is aantrekkelijk voor jouw bedrijf of evenement om precies het aantal t-shirts te bestellen dat nodig is, zonder overtollige voorraad. Onze webshop biedt staffelkortingen, waardoor zowel de artikel- als drukprijs voordeliger wordt naarmate de bestelhoeveelheid toeneemt.

Onze werkwijze blijft gelijk bij elk aantal of je nu 10 of 100 shirts bedrukt in express. Je ontvangt altijd een digitale drukproef, wat helpt om fouten te voorkomen en jou bovendien een duidelijk beeld geeft van de opdruk.

De express levering is afhankelijk van de gekozen druktechniek. Digitale transferdruk in express kan al binnen 3 werkdagen geleverd worden. Als je slechts één kleurendruk nodig hebt en wat meer tijd hebt, is zeefdruk een voordelige optie. Het is altijd verstandig om jouw gewenste leverdatum door te geven, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw t-shirts op tijd geleverd worden.

Kies voor express t-shirts en ervaar onze snelle en betrouwbare service.

Express t-shirts bedrukken, de drukmogelijkheden

Bij express T-shirts bedrukken bieden we diverse drukmogelijkheden om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Onze meest populaire druktechnieken zijn digitale transferdruk en zeefdruk.

Digitale transferdruk is ideaal voor kleurrijke ontwerpen en foto’s. Deze techniek maakt gebruik van een digitale printer om uw ontwerp in full colour op een transferpapier te printen, dat vervolgens op het t-shirt wordt aangebracht. Het grote voordeel van digitale transferdruk is de snelle levertijd; jouw t-shirts kunnen al binnen 3 werkdagen worden geleverd. Deze techniek is perfect voor kleine oplages en complexe, kleurrijke ontwerpen.

Zeefdruk is een voordelige optie voor grotere oplages en eenvoudige, éénkleurige ontwerpen. Bij zeefdruk wordt inkt door een gaasraam op het t-shirt geperst, wat zorgt voor een duurzame en heldere afdruk. Hoewel de levertijd voor zeefdruk iets langer is, namelijk 5 werkdagen, is deze techniek kosteneffectief voor bestellingen met een beperkt aantal kleuren.

Bij beide druktechnieken ontvang je altijd een digitale drukproef. Dit helpt om fouten te voorkomen en geeft jou een duidelijk beeld van hoe uw ontwerp eruit zal zien op het T-shirt. Het is belangrijk om contrasterende kleuren te kiezen voor maximale zichtbaarheid en leesbaarheid.

Of je nu kiest voor digitale transferdruk of zeefdruk, wij garanderen een hoge kwaliteit en snelle levering van uw express T-shirts. Geef jouw gewenste leverdatum door zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling op tijd wordt geleverd. Voor vragen en advies staan onze medewerkers klaar om je te helpen de beste keuze te maken voor jouw project.

T-shirts bedrukken in express, keuze uit verschillende drukgebieden

Bij het bedrukken van t-shirts in express kun je kiezen uit verschillende drukgebieden om jouw ontwerp optimaal tot zijn recht te laten komen. Of het nu gaat om een logo, tekst of afbeelding, de plaatsing van de opdruk speelt een cruciale rol in de zichtbaarheid en impact van jouw ontwerp.

Voor- en/of achterkant: de meest gekozen plekken voor bedrukkingen zijn de voor- en achterkant van het t-shirt. Een grote opdruk op de voorzijde zorgt voor maximale zichtbaarheid wat ideaal is voor promoties en evenementen. De achterkant biedt ruimte voor extra informatie zoals slogans, website-adressen of contactgegevens.

Schouder en borst: bedrukking op de schouder of borst geeft een subtiele en professionele uitstraling. Dit is een uitstekende keuze voor bedrijfslogo's of teamnamen, die bij elke beweging goed zichtbaar blijven. Deze posities zijn vooral populair bij bedrijfskleding en sportteams.

Bij het kiezen van het drukgebied is het belangrijk om te overwegen hoe het ontwerp eruit zal zien en hoe goed het leesbaar is. Contrasterende kleuren werken het beste om uw opdruk duidelijk en zichtbaar te maken.

Onze express service zorgt ervoor dat jouw bedrukte t-shirts snel geleverd worden, zonder in te boeten op kwaliteit. Je kunt ook verschillende drukgebieden en kleuren combineren om het perfecte t-shirt te creëren voor jouw promotie, evenement of bedrijf. Voor vragen en advies staan onze medewerkers klaar om jou te helpen de beste keuze te maken.

Stuur ons een bericht