Drukmogelijkheden

Wil jij weten hoe wij jouw t-shirts personaliseren? Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte druktechnieken. Natuurlijk adviseren wij voor jouw product de beste druktechniek. 

De ideale druktechniek is afhankelijk van de tekst, het logo of een foto die je wilt plaatsen. 

1. Zeefdruk

Dit is de meest traditionele druktechniek voor t-shirts. Het is gebaseerd op inkt en is meteen ook de meest voordelige optie om jouw t-shirts te bewerken. Tijdens het drukproces wordt de inkt doo middel van een gaas direct op het artikel geplaatst. Druk vindt plaats door middel van pms-kleuren. Hierdoor kun je jouw eigen huisstijlkleuren optimaal laten drukken. De kleurnauwkeurigheid en duurzaamheid is bij deze druktechniek erg hoog.

2. Transferdruk

Transferdruk is gebaseerd op de traditionele zeefdruk, echter wordt de inkt nu niet direct op het artikel geplaatst. Het design zetten we eerst op transferpapier, waarna we met een hittepers jouw design op het artikel plaatsen. Bij een meerkleurendruk kan transferdruk een stuk voordeliger uitpakken.

3. Digitale transferdruk

Dit is de meest moderne druktechniek die je kunt wensen. Maar is niet altijd strikt noodzakelijk. Digitale transferdruk is een moderne, full colour alternatief voor de traditionele transferdruk. Jouw ontwerp wordt bedrukt in foto kwaliteit op transferpapier en door middel van een hittepers op het textiel aangebracht. Je hebt het vast al in de gaten, deze druktechniek is geschikt voor foto-druk. Bijkomend voordeel is dat je gebruik kunt maken van een groot drukformaat. Zo kun je bijvoorbeeld je shirt aan de hele voor- of achterzijde voorzien van jouw eigen ontwerp.

4. Borduren

Borduren is een hoge kwaliteitsbedrukking. Het ontwerp wordt duurzaam op jouw product aangebracht. Exacte weergave van een pms-kleur is niet mogelijk. Echter hebben wij natuurlijk de beschikking over verschillende draadkleuren. Borduring is een duurdere bewerkingstechniek. De prijs is afhankelijk van de plaatsingsgrootte.

Drukproef via de mail

Natuurlijk wil je vooraf weten wat de kosten zijn en hoe jouw product er met opdruk uit komt te zien. We maken gebruik van digitale drukproeven. Dit betekent dat jij na een bestelling van ons een ontwerp voor de druk ontvangt. Hierop kun je altijd nog wijzigingen aanbrengen. Dit kan door de drukkleur, de druktechniek, de drukgrootte of de drukpositie te wijzigen.

Ieder artikel heeft specifieke drukmogelijkheden. Soms komt het voor dat de druk niet wil op de plaats die jij in gedachten hebt. Natuurlijk komen we dan graag met een alternatief. 

De drukproef is bij Shirts-bedrukken-10.nl altijd gratis.

Levertijden voor de verschillende druktechnieken op een rijtje:

- Zeefdruk:

✓ 1 kleuren druk tot 500 stuks, vanaf 2 werkdagen
✓ 2 of meerkleurendruk tot 500 stuks, vanaf 2 werkdagen

Vanaf 500 stuks zijn de levertijden iets langer.

- Transferdruk:

✓ 1 kleuren druk tot 500 stuks, vanaf 2 werkdagen
✓ 2 of meerkleurendruk tot 500 stuks, vanaf 2 werkdagen

Vanaf 500 stuks zijn de levertijden iets langer.

- Digitale transferdruk

✓ full color druk tot 500 stuks, vanaf 2 werkdagen
✓ full color druk tot 500 stuks, vanaf 2 werkdagen

Vanaf 500 stuks zijn de levertijden iets langer.

- Borduring:

✓ tot 500 stuks, vanaf 6 werkdagen
✓ vanaf 500 stuks, vanaf 7 werkdagen

Voor al jouw vragen kun je ons bellen, dit kan via 085 792 0094. Stuur je liever een mail, maak dan gebruik van info@primarelatiegeschenken.nl. Shirts-bedrukken is onderdeel van primarelatiegeschenken.nl. Heb je nog andere relatiegeschenken nodig, dan kun je alles bij één en dezelfde leverancier bestellen. Dat is wel zo makkelijk!

Stuur ons een bericht