Disclaimer

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die Shirts-bedrukken-10.nl aan de samenstelling en inhoud van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd niet actueel, onvolledig of onjuist is. De informatie op de website wordt dagelijks aangevuld en aangepast.

Prijswijzigingen zijn vanaf de dag van wijziging geldig. Offertes uitgebracht vóór een prijswijziging worden, indien mogelijk, tegen de overeengekomen prijs in behandeling genomen. Wijzigingen in productkleuren, materiaalkeuze, opdrukmogelijkheden, opdrukformaten en minimale afnamen kunnen, door de veelzijdigheid aan producten, op ieder moment worden gewijzigd.

Aan de informatie en inhoud op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Voor (buitensporige) fouten in prijsvermeldingen kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde foto's, informatie of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Shirts-bedrukken-10.nl. Shirts-bedrukken-10.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welk aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik, de inhoud en de informatie van deze website.

Stuur ons een bericht