Dames t-shirts met logo, tekst of foto korte mouw

Prijs

t/m

KleurDe beste ideeën komen spontaan naar boven, dit geldt zeker voor t-shirts met logo, tekst of foto voor dames. Je maakt een krachtige indruk en kunt ook nog een snufje promotie toevoegen. In deze categorie t-shirts met korte mouw kun je jouw ideeën waarmaken. We hebben voor jou een gevarieerde collectie samengesteld, qua model, materiaal en kleurkeuze. Je kunt al starten vanaf 5 stuks. Start met een individuele naam, logo of laat een foto in full colour design plaatsen. Leuke teksten of oneliner plaatsen we ook. Zorg dat jouw team, bedrijf of groep tot in de puntjes verzorgd is. Kies uit basic-, premium- of sportshirts.

Dames t-shirts, zoals jij het wilt

Bekrachtig een boodschap door T-shirts met logo, tekst of foto te bestellen, speciaal voor dames. Voor haar hebben we een ruime keuze in allerlei materialen en modellen:

✔ Dames t-shirts v-nek
✔ Dames t-shirts korte mouw basic 100% katoen
✔ Dames t-shirts ademend polyester
✔ Dames camouflage t-shirts
✔ Dames t-shirt premium collectie

Wil jij een bijdrage leveren aan een schonere planeet? Dan kun je ook terecht voor biologisch katoen of T-shirts van GOTS. We spreken dan van duurzaam textiel. Je geeft tevens een sterk signaal af, naar je medewerkers of je team. En natuurlijk laat je een blijvende indruk achter. Alle modellen dames t-shirts personaliseren wij met logo, tekst of foto. Stuur je ontwerp eens in, we maken vrijblijvend een drukvoorstel.

Dames T-shirts met logo

T-shirts met logo voor dames maken jouw bedrijfsuitstraling compleet. Kies voor een grote print op de voor- of achterzijde van het artikel. Of kies juist voor een subtiele opdruk op de mouw of de borst. Met een mooi product straal jij kracht en professionaliteit uit. Ontdek mogelijkheden in onze sales, waarbij je uitlopende modellen voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Of kies uit onze premiumcollectie. Ideaal wanneer je lang wilt genieten van het artikel. Bestellen kan al vanaf 5 stuks. Onze modellen hebben korte en lange levertijden. Heb je een evenement op korte termijn, overleg dan even met ons. Zo kunnen wij op tijd dames t-shirts met logo leveren.

Dames T-shirts met tekst

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen tekst op dames t-shirts te plaatsen. Dit kan je bedrijfsnaam zijn, maar ook een pakkende tekst voor je vrienden- of sportgroep. Wil je op een beurs duidelijk herkenbaar zijn, dan kun je met een pakkende one-liner ook goed uit de voeten. Een combinatie van tekst en logo is natuurlijk ook mogelijk, net zoals een combinatie van foto of tekst mogelijk is. Je mag alle lettertypen gebruiken, we hebben standaard een heleboel in onze collectie. Je kunt tekst in iedere taal plaatsen, dus ook handig wanneer je in het buitenland op een beurs staat. Bestel jouw dames t-shirts met tekst al vanaf € 2,00 per stuk. De prijs is afhankelijk van het aantal dat je afneemt.

Dames t-shirts met foto

Hebben jullie een teamuitje gehad en wil je hier een blijvende herinnering aan. Dan kun je jouw favoriete foto op dames t-shirts plaatsen. Dit is ook een leuk idee voor groeps- of familieuitjes. Je kan t-shirts voor het evenement zelf laten maken, maar ook als leuke verrrassing en cadeautje achteraf. Stuur je foto in een zo hoog mogelijke resolutie in. Zo kunnen wij jouw foto scherp op dames t-shirts plaatsen. We gebruiken hiervoor onze full colour digitale drukmachines, je hebt dus geen kleurenlimiet. Deze techniek kun je ook gebruiken voor biologische varianten. Start vanaf slechts 5 stuks en bestel de maat die je nodig hebt. Zo heeft iedereen er plezier van.

Levertijden

Onze levertijden zijn afhankelijk van jouw product en jouw drukontwerp. Voor late bestellers hebben wij heel veel mogelijkheden. Een ruim deel van onze collectie wordt in 4 werkdagen geleverd. We leveren direct uit voorraad. Veel van onze producten worden in Europa gemaakt. Premium t-shirts duren iets langer, maar we communiceren altijd even de verwachte levertijd. Dat is altijd handig wanneer je een leverdatum hebt. De orderverwerking gaat sneller wanneer jij voor je dames t-shirts bruikbare bestanden hebt voor logo, tekst of foto. Je ontvangt van ons een digitale drukproef. Deze kun je akkoord geven of wijzigen. Na akkoord gaat de levertijd in en bezorgen wij de artikelen op één adres naar keuze. Je betaalt niets extra's voor de drukproef, ook niet voor de bezorging.