Dames t-shirts bedrukken korte mouw

Prijs

t/m

KleurWil je dames T-shirts bedrukken met korte mouw? Bij ons komen de beste ideeën spontaan naar boven, of het nu gaat om een logo, tekst of foto. Maak een krachtige indruk en voeg een vleugje promotie toe. In onze uitgebreide collectie T-shirts met korte mouwen kun je jouw creatieve ideeën realiseren. We bieden diverse modellen, materialen en kleuren aan, en je kunt al beginnen vanaf 5 stuks. Personaliseer met een naam, logo of een full colour foto. Leuke teksten of oneliners? Geen probleem. Zorg dat jouw team, bedrijf of groep er piekfijn uitziet met onze basic-, premium- of sportshirts.

Jouw keuze in dames T-Shirts korte mouw: stijlvol en betaalbaar

Bij dames T-shirts bedrukken korte mouw kun je voordelig en stijlvol je boodschap overbrengen. Een dames T-shirt met korte mouw is perfect om je promotie te versterken. Gebruik een bedrukt T-shirt voor bedrijfsactiviteiten zoals beurzen of teambuilding, of voor sportevenementen zoals toernooien of marathons.

Onze collectie dames T-shirts met korte mouw omvat diverse materialen en kwaliteiten. Kies voor katoen als je het T-shirt regelmatig draagt; dit biedt comfort en ademend vermogen. Voor extra stretch en vormbehoud is katoen met elastaan ideaal, waardoor het T-shirt beter aansluit op het lichaam en langer zijn vorm behoudt.

Voor sportieve activiteiten bieden we speciaal ontworpen T-shirts van polyester, zoals trainingsshirts en hardloopshirts. Polyester wordt gebruikt omdat het lichtgewicht, duurzaam en vochtafvoerend is, waardoor het lichaam koel en droog blijft tijdens intensieve inspanningen.

Naast onze budgetvriendelijke collectie hebben we ook een premium lijn voor frequent gebruik. Ontdek unieke ontwerpen zoals camouflage T-shirts voor een bijzondere uitstraling. Bekijk rustig onze modellen, kleuren en maten in deze categorie en mix eenvoudig je gewenste maten in één bestelling.

Dames T-Shirts bedrukken korte mouw: ons aanbod in milieuvriendelijke opties

Bij dames T-shirts bedrukken korte mouw bieden we een breed scala aan milieuvriendelijke opties. Kies voor T-shirts van biologisch of organisch katoen, die zonder schadelijke pesticiden en chemicaliën worden geproduceerd. Deze materialen zijn zachter voor de huid en beter voor het milieu.

Daarnaast bieden we T-shirts van GRS-gecertificeerde materialen. GRS, of Global Recycle Standard, garandeert dat producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen en voldoen aan strenge milieucriteria. Dit certificaat verzekert dat de productieprocessen ecologisch en sociaal verantwoord zijn.

Onze GOTS-gecertificeerde T-shirts voldoen aan de Global Organic Textile Standard, de wereldwijd toonaangevende standaard voor biologische textielproductie. GOTS-certificering betekent dat de gehele productieketen, van grondstof tot eindproduct, voldoet aan strikte milieunormen en sociale criteria.

Deze milieuvriendelijke T-shirts kunnen we bedrukken met een 1-kleuren druk tot full colour designs, afhankelijk van jouw wensen. Bovendien hebben we dames T-shirts van gerecycled of deels gerecycled polyester. Gerecycled polyester helpt de afvalberg te verkleinen en vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen, wat bijdraagt aan een duurzamere planeet.

Het bestellen van deze duurzame dames T-shirts heeft een positieve impact op zowel jezelf als onze planeet. Je draagt bij aan een schonere en gezondere wereld, terwijl je geniet van stijlvolle en comfortabele kleding. Bekijk ons aanbod in milieuvriendelijke dames T-shirts met korte mouw en maak een verantwoorde keuze die bijdraagt aan een betere toekomst.

Dames T-Shirts bedrukken korte mouw: wat kun je laten bedrukken?

Bij het bedrukken van dames T-shirts met korte mouw heb je verschillende mogelijkheden afhankelijk van de druktechniek. Met zeefdruk kun je grote aantallen T-shirts bedrukken met een eenvoudige opdruk in heldere kleuren. Deze techniek is ideaal voor logo's en tekst in 1 tot 4 kleuren.

Digitale transferdruk is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en full colour afbeeldingen. Deze techniek biedt hoge resolutie en is perfect voor foto’s en complexe grafische ontwerpen. Transferdruk, vergelijkbaar met digitale transferdruk, is ideaal voor kleinere oplages en biedt flexibele plaatsing van het ontwerp op het T-shirt.

Voor een duurzame en professionele uitstraling kun je kiezen voor borduren. Dit is met name geschikt voor kleinere logo's of tekst op de borst of mouw. Borduurwerk geeft een luxe uitstraling en is zeer duurzaam.

Bij het kiezen van een druktechniek moet je rekening houden met de weergave van het drukbestand. Zeefdruk en borduren vereisen vectorbestanden (EPS, AI), terwijl we voor digitale en transferdruk hoge resolutie bestanden (minimaal 300 DPI) nodig hebben voor het beste resultaat.

Je kunt kiezen voor een groot drukformaat op de voor- of achterkant van het T-shirt, of een subtiele weergave op de borst- of schouderpositie. Bij ons ontvang je altijd een digitale drukproef voordat we starten met de productie. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het ontwerp en de plaatsing van de bedrukking, zodat het eindresultaat perfect is.

Met deze opties kun je jouw dames T-shirts volledig naar wens personaliseren, voor elke gelegenheid of promotieactiviteit.

Hoe snel kunnen wij dames T-Shirts met korte mouwen leveren?

De levertijd van onze dames T-shirts met korte mouwen hangt af van de gekozen druktechniek en model van het shirt. Voor zeefdruk duurt het gemiddeld 5 werkdagen, terwijl een full colour druk al binnen 4 werkdagen geleverd kan worden. Snelle levering is mogelijk als je het drukontwerp aanlevert in een EPS-, AI-, of origineel PDF-bestand. Voor foto’s geldt een minimale resolutie van 300 DPI.

De snelheid van de levering is afhankelijk van het ingestuurde logo. De levertijd gaat in na jouw akkoord op de drukproef. Heb je je dames T-shirts snel nodig? Laat het ons weten, zodat we rekening kunnen houden met jouw leverdatum. We regelen het graag tijdig voor je.