Budget t-shirts bedrukken

Prijs

t/m

Kleur


Wil jij budget T-shirts bedrukken? Hier vind je de allergoedkoopste shirts tegen een vriendelijke prijs. Onze budget T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse modellen, maten en kleuren, van XS tot XXL. Zo kun je voor iedereen in je team een shirt met een goede pasvorm kopen. Kies uit basic unisex shirts die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Bestel je grotere aantallen, dan ontvang je extra korting. Wij bedrukken jouw budget T-shirts met een eigen logo, tekst of foto. Voor de goedkoopste optie kies je voor zeefdruk. Perfect voor een beurs, verenigingsactie of feest. Ontdek de voordelige mogelijkheden!

Budget T-shirts voor sporadisch gebruik

Budget T-shirts voor sporadisch gebruik zijn gemaakt van 135 g/m² of 150 g/m² katoen. Deze lichte T-shirts zijn ideaal voor eenmalige evenementen of tijdelijke promoties. Voor een halve of hele euro meer, kun je T-shirts met een hogere grammage aanschaffen, zoals 190 g/m² katoen, wat de kwaliteit en levensduur aanzienlijk verhoogt.

De grammage bepaalt de dikte en duurzaamheid van het T-shirt. Een T-shirt van 135 g/m² is perfect voor korte evenementen zoals beurzen, promotiedagen of sporttoernooien, waar het T-shirt na een paar keer dragen kan worden vervangen. Voor evenementen die iets langer duren of meer intensief gebruik vereisen, zoals meerdaagse festivals of bedrijfsevenementen, is een 150 g/m² T-shirt een betere keuze. Deze biedt een iets langere levensduur en kan meerdere keren gedragen worden voordat het tekenen van slijtage vertoont.

Voor langdurige evenementen of als je wilt dat het T-shirt een herinnering blijft, is een 190 g/m² T-shirt ideaal. Deze zware kwaliteit gaat veel langer mee en blijft langer mooi, zelfs na meerdere wasbeurten.

Bij het bedrukken van budget T-shirts is een 1-kleurendruk in zeefdruk op één positie het voordeligst. Bij kleine aantallen kan digitale transferdruk goedkoper zijn. Onze budget T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, met ronde of V-hals, in unisex, dames-, heren- en kinderuitvoeringen. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt voor jouw gelegenheid!

Budget T-shirts bedrukken

Budget T-shirts bedrukken met de beste druktechnieken is een slimme keuze voor elk evenement of promotie. Ondanks de lage kosten, garanderen we een smetteloze weergave van je ontwerp. Stuur jouw ontwerp in en wij adviseren de beste druktechniek:

✔ Zeefdruk: perfect voor eenvoudige logo’s en tekst. Dit is de voordeligste optie voor grotere aantallen.
✔ Transferdruk: ideaal voor logo’s met meerdere kleuren. Deze techniek biedt een scherpe en heldere opdruk.
✔ Digitale transferdruk: geschikt voor full color logo’s of foto’s. Dit is voordelig bij kleine oplages, omdat je slechts één keer instelkosten betaalt.
✔ Borduring: voor een luxe uitstraling en duurzame afwerking, ideaal voor bedrijfs- en sportkleding.

Je kunt jouw T-shirts personaliseren met één of meerdere kleuren. Elke extra drukkleur verhoogt de prijs, dus soms is digitale transferdruk de voordeligste optie. Hierbij plaatsen we je opdruk met een transfer, middels hittedruk, op het shirt. We begeleiden je gedurende het hele orderproces, van ontwerp tot levering, zodat je nergens omkijken naar hebt. Onze budget T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, met opties voor ronde of V-hals, unisex, dames-, heren- en kinderuitvoeringen. Dit maakt budget T-shirts bedrukken bij ons niet alleen voordelig, maar ook eenvoudig en efficiënt.

Kies voor gemak zonder je budget te overschrijden. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw evenement of promotie onvergetelijk met onze bedrukte budget T-shirts!

Budget T-shirts bedrukken, ook voor kleine aantallen

Budget T-shirts bedrukken is bij ons ook mogelijk voor kleine aantallen. Of je nu 5 of 10 stuks nodig hebt voor een klein team of evenement, of meer dan 100 stuks voor grote festivals, wij bieden flexibele oplossingen. Profiteer van onze staffelprijzen en bulkkortingen: hoe meer je bestelt, hoe lager de prijs per shirt én per bedrukking.

Kies je voor een langere levertijd van circa 10 werkdagen, dan kun je nog voordeliger uit zijn, vooral bij bestellingen van meer dan 100 stuks. Onze standaard levertijden zijn al snel en je betaalt hier niets extra's voor. Wil je jouw zending per expresse ontvangen, dan kan dit zelfs nog een dag sneller.

Wij zorgen ervoor dat je altijd een digitale proef ontvangt, zodat je precies weet hoe jouw ontwerp eruit zal zien. Wijzigingen kunnen tussendoor nog worden doorgegeven. Heb je een supersnelle levering nodig? Geef dan jouw leverdatum door en wij doen ons best om hieraan te voldoen.

Met onze ruime keuze in modellen, maten en kleuren, en de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende druktechnieken, bieden wij een oplossing voor al jouw wensen. Zo wordt budget T-shirts bedrukken eenvoudig en betaalbaar, ongeacht de omvang van jouw bestelling.

Wat hebben wij van je nodig om budget T-shirts perfect te kunnen bedrukken

Heb je je keuze gemaakt, dan wil je natuurlijk jouw prachtige opdruk op de T-shirt plaatsen. Bij ons kun je van alles laten bedrukken, van eenvoudige teksten en clubnamen tot gedetailleerde grafische ontwerpen in foto-kwaliteit. Ja, je kunt zelfs een foto, illustratie of kleurrijk ontwerp laten plaatsen. Wij kiezen de druktechniek die de beste weergave van jouw ontwerp biedt.

Een T-shirt heeft op de voor- en achterkant een groot drukoppervlak dat je volledig kunt benutten, maar je kunt ook kiezen voor een subtielere opdruk. Voor sommige modellen kun je kiezen uit maar liefst 35 kleuren. Het is belangrijk om jouw drukontwerp af te stemmen op de kleur van het T-shirt voor optimale zichtbaarheid. Dit kan opvallend zijn, zoals gekleurde ontwerpen op een wit T-shirt, maar ook subtiel, zoals donkergroen op een lichtgroen T-shirt of zwart met goudkleurige opdruk.

Om jouw ontwerp perfect te kunnen bedrukken, ontvangen wij graag jouw drukontwerp in een EPS-, AI- of PDF-bestand. Deze formaten zorgen ervoor dat we de opdruk kunnen vergroten of verkleinen zonder scherpteverlies. Foto's kun je insturen met een minimale resolutie van 300 dpi, zodat we deze ook scherp kunnen afdrukken. Heb je vragen? Ons team staat op alle werkdagen klaar om je te helpen.

Zo zorgen we samen voor een perfect bedrukt budget T-shirt!